Pro audio

Deze apparaten onderscheiden zich in de constructie en bouwvorm. Ze zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik of een continu hoge belasting en derhalve ook veel duurzamer dan apparaten voor thuis gebruik.

Ook zijn deze apparaten breder inzetbaar en is het mogelijk om een betere afstemming te krijgen bij het gewenste gebruik.

Of het nu gaat om een café of een vereniging waarbij muziek en spraak moet worden weergegeven of achtergrond muziek in een winkel, in deze produktgroep bestaan tal van mogelijkheden.

Ook zijn er verschillende manieren om muziek af te spelen. Dit kan natuurlijk via radio of cd zijn, maar ook via digitaal opgeslagen muziek op een netwerkschijf of een streaming audio dienst met het gemak van een playlist.

Wanneer er gesproken moet worden zijn er diverse microfoons al dan niet draadloos met of zonder headset.

Wat u ook zoekt in een audiosysteem, AV connection kan voor u een advies en offerte op maat maken en de volledige installatie voor u uitvoeren.

 

 

Luidsprekers zijn er in vele uitvoeringen. Variërend van subwoofer systemen tot inbouwluidsprekers van monitor tot speakers geschikt voor optredens en discotheken. Welke luidspreker het beste bij u past is afhankelijk van uw situatie en gebruik.