Focal Aria 936 K2 – Limited Edition

Deze zeer gelimiteerde K2 editie van de Aria 936 gebruikt de opvallende gele “Aramide” conus. Hiermee tilt Focal dit unieke model naar een nieuwe hoogte. Meer kracht en vooral meer dynamiek. Muziekliefhebbers krijgen daarmee een combinatie van de klassieke Aria architectuur met de iconische K2 woofers. Als extra “slagroom” is de afwerking in Ash Grey een directe afleiding van de bij de Utopia serie gebruikte diepe lakstructuur. Samen met de leder-look voorkant en de glazen topplaat is het een lust voor het oog.

Van deze gelimiteerde oplage zijn er wereldwijd slechts 500 sets waarvan er 25 naar Nederland zullen komen. 

Focal Aria 926

Nu in de luisterruimte : de Focal Aria 926! Deze bijzondere luidspreker is met de nieuwe Flax woofers en de TNF geïnverteerde dome tweeter een waar meesterstuk. Het afwerkingsniveau is zoals je van Focal mag verwachten van uitmuntende kwaliteit. 

De Flax conus werkt in de Aria samen met de nieuwe TNF tweeter (aluminium/magnesium) Deze tweeter heeft een Poron (celrubber) ophanging en een rubberen ombouw. Dit zorgt voor zeer schoon en resonantievrij hoog. Tel daarbij de gortdroge Flax unit en er blijft maar één ding over, het geluid van de oorspronkelijke weergegeven opname. Die duidelijkheid is zo groot dat je een Aria er meteen uitpikt in een line up. Je hoort meer geluid met een duidelijke afwezigheid van scherpe randjes en ongedefinieerde bassen.

Kom snel eens luisteren. Uiteraard onder het genot van een kop koffie! 

Nieuwe Bronze serie

Monitor Audio heeft de nieuwe Bronze serie aangekondigd.

Buiten de te verwachten geluidsverbeteringen is er de toevoeging van een Dolby Atmos luidspreker en een compleet nieuwe kleur Urban Grey!! Ook zijn de Baffles contrasterend gemaakt voor een meer eigentijdse look. 

Zeer binnenkort is de Bronze serie in de winkel te beluisteren!