T+A Caruso serie

Wij zijn steeds op zoek naar producten die net even anders zijn qua opzet en uitvoering, en als die er dan in slagen om gebruik en beleving van muziek naar een hoger niveau te tillen…..Daarom zijn we inmiddels trots dealer geworden van de T+A Caruso serie!

De Caruso heeft de moeilijke taak op zich genomen om met een mooi design een compact geluidssysteem te zijn met een ongehoorde kwaliteit.

Immers gaan deze niet bepaald hand in hand. Ware het niet dat het Duitse T+A, wat staat voor Technik und Anwendung de uitgelezen partij is om dat wel voor elkaar te boksen! De kracht van de Caruso zit in het feit dat ze bij T+A al sinds jaar en dag dat als geen ander bij elkaar kunnen brengen.

Waar de ‘Technik’ terug te vinden is in ontwerp en materiaalkeuze, wat natuurlijk de basis is, met bijvoorbeeld multilayer printen voor de kortst mogelijk signaalwegen en meeste ruimte besparing. Voor de bediening is er een volledig touchscreen. De ‘Anwendung’ betreft de gebruiksmogelijkheden waarbij niet alleen alle streamingsdiensten zijn vertegenwoordigd en natuurlijk internetradio, maar ook FM, DAB+ en natuurlijk een cd speler! 

Om het aansluiten van externe apparaten mogelijk te maken heb je naast analoge ook digitale ingangen! Wat verder een fijne bijkomstigheid is dat de bluetooth functie ook geschikt is voor een hoofdtelefoon! 

Welke Caruso bij u past laten we dan ook graag aan u zien en horen! 

Een Caruso in een kubus van nog net geen 30cm x 30cm x 30cm, die alles aan boord heeft of de Caruso R waar geen luidsprekers in zitten, maar die je op luidsprekers naar keuze kunt gebruiken.

Ook zijn er in hetzelfde ontwerp een tweetal losse luidsprekers leverbaar te weten een boekenplank model en een vloerstaande luidspreker.

Dit alles is voor degene die toch net wat meer wil en dat ook neer wil zetten.

Hoe dan ook voorzien we met deze nieuwe Caruso producten in een behoefte waar vele relaties veel baat bij zullen hebben!

Een echt goed high-end geluid heeft er nog nooit zo goed uitgezien!!

Focal Aria 936 K2 – Limited Edition

Deze zeer gelimiteerde K2 editie van de Aria 936 gebruikt de opvallende gele “Aramide” conus. Hiermee tilt Focal dit unieke model naar een nieuwe hoogte. Meer kracht en vooral meer dynamiek. Muziekliefhebbers krijgen daarmee een combinatie van de klassieke Aria architectuur met de iconische K2 woofers. Als extra “slagroom” is de afwerking in Ash Grey een directe afleiding van de bij de Utopia serie gebruikte diepe lakstructuur. Samen met de leder-look voorkant en de glazen topplaat is het een lust voor het oog.

Focal Aria 926

Nu in de luisterruimte : de Focal Aria 926! Deze bijzondere luidspreker is met de nieuwe Flax woofers en de TNF geïnverteerde dome tweeter een waar meesterstuk. Het afwerkingsniveau is zoals je van Focal mag verwachten van uitmuntende kwaliteit. 

De Flax conus werkt in de Aria samen met de nieuwe TNF tweeter (aluminium/magnesium) Deze tweeter heeft een Poron (celrubber) ophanging en een rubberen ombouw. Dit zorgt voor zeer schoon en resonantievrij hoog. Tel daarbij de gortdroge Flax unit en er blijft maar één ding over, het geluid van de oorspronkelijke weergegeven opname. Die duidelijkheid is zo groot dat je een Aria er meteen uitpikt in een line up. Je hoort meer geluid met een duidelijke afwezigheid van scherpe randjes en ongedefinieerde bassen.

Kom snel eens luisteren. Uiteraard onder het genot van een kop koffie!