Over mij

Mijn naam is Richard Meijer en ik ben de eigenaar van deze hifiwinkel. Ik heb het geluk gehad om van mijn hobby mijn beroep te mogen maken. Ik ben een groot liefhebber van hifi producten en heb hiervan in de loop der jaren veel kennis opgedaan en deze wil ik graag met je delen. Inmiddels werk ik al meer dan 30 jaar in deze branche. Eerst als reparateur en later als verkoper bij de Hificorner in de stad Groningen.

In 2013 heb ik AV connection opgericht waarbij de diensten vanuit huis en op locatie werden verricht. Naast reparaties en installeren bij particulieren in huis heb ik ook projecten gedaan zoals het voorzien van beeld en geluid in restaurants, cafés, dorpshuizen en uitvaartcentra. Mijn droom was al lange tijd om een eigen hifi winkel te hebben en in 2020 is deze droom uitgekomen.

AV connection is gespecialiseerd in de betere hifi apparatuur en televisies. Naast luidsprekers, versterkers, platenspelers, televisies en andere apparatuur beschikt de winkel ook over een luisterkamer. Hierin kun je onder het genot van een kopje koffie in alle rust luisteren naar de verschillende luidsprekers. Dit is mogelijk tijdens de reguliere openingstijden, maar ook kan een afspraak buiten de openingstijden worden gepland.

Verder heb ik veel ervaring in het repareren van hifi apparaten. Daardoor heeft AV connection een eigen technische dienst waar nagenoeg alle merken  hifi apparatuur kunnen worden gerepareerd.

AV connection is gevestigd in het uiterste noorden van Groningen op slechts 25 auto minuten van de stad en op slechts 300m van het NS station Roodeschool.

Richard in winkel