Reparatie

Bij AV Connection kunt u terecht voor reparatie of revisie van uw hifi apparatuur.                              

Of het nu gaat om een jong apparaat of om echte vintage apparatuur, herstel is in veel gevallen mogelijk en daarmee natuurlijk lekker duurzaam!


Veel mooie hifi apparatuur uit het verleden is na heel wat jaren trouwe dienst toe aan een grondig herstel. Voor menigeen is het soms de eerste set die is gekocht in de studententijd of een erfstuk en heeft dan ook een emotionele waarde. Na deze revisie is uw apparaat dan ook weer klaar om u wederom te voorzien van mooie muziek. 


Onze winkel leunt op ruim 28 jaar ervaring in het uitvoeren van reparaties en beschikt over een eigen technische dienst. Een dienst die steeds zeldzamer wordt.


Wanneer u een reparatie brengt dan nemen wij uitgebreid de klachten met u door wanneer wij deze in ontvangst nemen. Op het moment dat duidelijk wordt wat het defect is en wat de staat van het apparaat is, kan in overleg worden bepaald welke werkzaamheden worden uitgevoerd en wat dat gaat kosten.


Bij AV Connection krijgt u bij een reparatie boven de € 100,– , een kostenopgave. Er worden geen onderzoekskosten in rekening gebracht. Ook wanneer herstel toch niet mogelijk blijkt worden geen onderzoekskosten berekend. 

Ons motto is dan ook heel eenvoudig: ‘no cure no pay’.  Dit houdt ons scherp om telkens weer een zo goed mogelijke prijs-kwaliteit verhouding aan de klant te geven.


Als we uw trouwe hifi vriend hebben hersteld, geven we vanzelfsprekend ook nog garantie op de werkzaamheden. Wij hanteren één jaar garantie op de werkzaamheden en onderdelen. 


Bij AV Connection is nagenoeg elk merk welkom voor reparatie. 

technische dienst
reparatie foto
Roksan na revisie